Apartmani su smješteni u dvokatnici mediteranskog stila u središtu borove šume, svega 50 m od plaže. Svaki od četiri apartmana novouređen je i opremljen svime što je potrebno da bi se gost osjećao kao kod kuće. Kuhinjski aparati, klima uređaj, televizija sa satelitskim prijemnikom, komforna kupatila i balkoni sastavni su dio svakoga od njih. Upravo različite potrebe za prostorom i individualni pristup gostu uvjetovali su različite veličine i raspored svakoga od njih.
Kuća je udaljena svega 800 m od centra, 50 m od pekare, 200 m od dućana, 300 m od konobe - restorana.
Apartman "A" - 85 m2 - 2 sobe (svaka 3 ležaja), dnevni boravak sa kaučem, blagovaonom, kuhinjom, kupatilom i dva balkona te klima uređajem. Nalazi se na 1. katu
/ max. 6 osoba

Apartman "B"
- 55 m2 - 2 sobe (2 i 3 ležaja), blagovaona, kuhinja, kupatilo, veliki balkon na vrhu kuće. Nalazi se na 2. katu
/ max. 5 osoba

Apartman "C" - 45 m2 - 1 soba (sa 3 ležaja), mali dnevni boravak sa kaučem, blagovaonom, kuhinjom, kupatilom i balkonom. Nalazi se na 1. katu
/ max 4 osobe

Apartman "D"
- 55 m2 - 2 sobe (2 i 3 ležaja), blagovaona, kuhinja, kupatilo, veliki balkon. Nalazi se na 2. katu
/ max 5 osoba
 

 

Dvorište sa svojih 30 000 m2 površine sastavni je dio svih apartmana te stoji na raspolaga- nju njegovim posjetiteljima, nudeći im zabavu i odmor tijekom cijeloga dana i večeri.
Svim gostima na raspolaganju je roštilj sa stolom za ručanje u hladovini borova te ležaljke za odmor.


Smokve, kruške, šljive, grožđe i raznoliko začinsko bilje koje svojim opojnim mirisima mami iz vrta gosti mogu sami uz pratnju domaćina ubrati i okusiti čari mediteranske prehrane na tanjuru. U dogovoru s domaćinom mogu se prirediti posebni dalmatinski specijaliteti pod pekom ili na roštilju.
Onima koji odmor ne mogu zamisliti bez sporta nudi se zemljani teren za tenis, boćalište i trim staza u hladovini borove šume.

Kako bi odrasli mogli mirno uživati u nekom od sportova, malenima je na raspolaganju kutak za igru sa ljuljačkama i pješčanikom kao i cijela šuma koja je ograđena kamenim zidom.