DINOSAURI...BLOG...PIRAMIDE...NA POČETAK...
MIRKO GRGIĆ GRGA I KNJIGA "POGRIJEŠILI STE GOSPODO ZNANSTVENICI"

Jedan dio mene,dvadesetak godina otprilike,spakovano je u ovoj knjizi.Iz tiska je izašla prije osam godina i još je ispred vremena, jer se nisu dogodile neke pretpostavke koje su bile predviđene slijedom nekih mojih logičnih zaključaka,a dogodit će se sigurno.Ove knjige nikada nije bilo u knjižarama,ali ne zbog toga što nikako nije zanimljiva,naprotiv,dosta se o njoj pisalo i pričalo,ali osobno nisam imao volje trčati okolo cijelog šora nudeći je.Ako ju je netko ipak želio imati (i čitati) pronašao je način da do nje dođe,a vi imate priliku ponešto saznati sa ovih stranica.Na malo drugačiji način pokušao sam riješiti neke svjetske tajne na Zemlji,dolje u vodi,gore u zraku,svemiru...Dotaknuo sam se tajne Međugorja,što se pojedincima baš i nije dopalo,a samo sam pomenuo stvarne događaje s mojim komentarom.Mislim da sam riješio tajnu nestanka dinosaura.Savršeno se uklapa u moju teoriju i teško ju je pobiti.

Neobično mi je drago što sam par godina prije očitanja ljudskog genetskog koda pisao o nečemu što u to vrijeme nije uopće postojalo.Doduše,rekao sam to na svoj način,ali to je to.Napisao sam unastavku ove šašave teorije da ljudi nisu postali od majmuna,već majmuni od ljudi,pa produžio do svih drugih životinjskih vrsta uvjeren da su stvoreni genetskim inženjeringom,te potpuno otpisao Darvinowo porijeklo vrsta evolucijom,za koje se školstvo i znanstvo hvataju kao pijanac tarabe.Onda neki pametnjakovići kloniraju ovcu,pa u svijetu mnogi osudiše ovaj nemoralan čin.

Što ako je moguće i ljude mućkati u epruveti? Šta će onda reći taj isti moralni svijet?

Šta će se dogoditi ako malo promućkamo po stranicama ove provokativne knjige?Izdvajam neke naslove iz sadržaja,što samo izgledaju kao odvojene cjeline,dok se u mojoj teoriji savršeno uklapaju u jedinstvenu sliku naše zajedničke Zemlje.

MEĐUGORJE...TROJA......SIRIUS...MARSOVCI...LJUDUŽDERI...FAETON...DINOSAURI....

OPĆI POTOP...GOSPINE PORUKE...SVJEDOCI...PANONSKO MORE...ATLANTIDA...

PUSTINJA NAZCA...PIRAMIDE...MARS...CRTEŽI U ŽITU...SIBIRSKA EKSPLOZIJA...

Što će reći svijet na ovu moju prvu (dolje vidljivu) izjavu u javnosti,a koja nije ni napisana u knjizi "Pogriješili ste gospodo znanstvenici".Nisam baš pomenuo svemirce, niti trodnevnu kataklizmu, jer po mojoj teoriji vanzemaljci na Zemlji ne postoje,što uopće nije bilo bitno jednom gospodinu koji piše pisma "kao seoski župnik" u Glasu Koncila,a potpisuje se sa "don Jure" i na sva zvona objavi nešto što uopće nije niti u podnaslovu pročitao.Što mu koriste tolike godine škole kada ne zna komunicirati sa svakojakim ljudima? Svoje nakaradno mišljenje o drugim (lošijim) vjernicima ne smije javno pokazivati,već u tajnosti im u sklopljene ruke uvaliti desetak Očenaša...pa nek žuljaju koljena kraj oltara.Glas Koncila,kao ugledan katolički list,ne bi si smio dopustiti ovakve članke na svojim stranicama.

MIRKO GRGIĆ GRGA U TJEDNIKU "PANORAMA"
naslov u Panorami

Gornji člančić (na dva cijela lista) imate u skraćenom obliku,dok je ovaj dolje objavljen u katoličkom tjedniku "Glas Koncila," a vi pogledajte najdraži mi početak pisma...mislim...drago mi je cijelo pismo...ali početak...odličan je...naravno,kao i sam naslov...
Glas Koncila svejedno čitam,u crkvu ponekad odem,ali se Bogu redovito molim,čak i za osobe koje se uzdižu iznad drugih, bez obzira što bi morali znati za riječ "poniznost",iako su možda u pravu.

MIRKO GRGIĆ GRGA...i... "GLAS KONCILA"
pogledati jasnije

Život svejedno ide dalje i više uopće neću trošiti dragocjeni prostor u računaru zbog ljudoždera iz Međugorja (a još se jako grozim od ovog naslova),već da pogledamo šta kažu očito pametnija gospoda.

MIRKO GRGIĆ GRGA..."ŠKORPION"

I ovaj "člančić" u mjesečniku "Škorpion" tiskan je na dva lista sa jednim malim uvodnikom na naslovnici.Pisan je vrlo korektno iznoseći uglavnom stvarne detalje iz moje knjige "Pogriješili ste gospodo znanstvenici":.Zahvaljujem piscu ovih redaka iako ga nikada nisam upoznao.Ako se ikada sretnemo plaćam rundu...dvije...pa kako nam bude.

članak iz AreneMIRKO GRGIĆ GRGA U ČASOPISU "ARENA"

Arena je dolazila dva puta. Prva reportaža bila je već "kompjuterski prelomljena"(što god li im to značilo) i spremna za tisak.Onda se glavnom uredniku sigurno nešto nije dopalo u mome objašnjenju ovog fenomena (ili se možda uplašio don Jure),pa je zabranio članak,a bilo je očito i tako jednostavno.Ništa nisam izmislio već samo povezao slijed događaja u logičnu cjelinu,a da su svemirci godinu i pol nadlijetali Srbiju kao Nato-a prethodnica nisam nikome rekao,već je to slobodna novinarska izjava.

detalji iz Arene

Na televiziji sam bio nekoliko puta.Prvi put u emisiji "Noćna mora" Željka Malnara,današnje "Otvorene", a nekadašnje "Omladinske TV".

Onda je "Moslavačka TV" iz Kutine snimila dokumentarac na račun moje teorije u već pomenutoj knjizi "Pogriješili ste gospodo znanstvenici".Bio je prilično zapažen,osobito kod mlađeg gledateljstva,a još više kod djece,što me pomalo iznenađuje i veseli.Ne govore o glazbi,filmovima ili crtićima,već o graničnim područjima nauke.Zanimljivo.Probajte sa svojom djecom popričati o ovim temama pa se uvjerite.

Ali,kada je došao Joško Martinović s državnom TV ekipom,te o mojoj knjizi napravio reportažu i kad sam ostavio broj telefona da mi gledatelji povjere svoje tajne,u idućih nekoliko tjedana javilo mi se njih oko dvije stotine sa zaista fantastičnim pričama.Mislim da mi nisu lagali.Zašto bi lagali jednoj u javnosti nepoznatoj osobi?Nemaju apsolutno nikakve koristi,osim što su željeli povjeriti mi svoju tajnu.Čak su mi ostavili svoje pune adrese sa brojevima telefona.Nadam se da ću neke tajne doživljaje pomenuti na internetu.

MIRKO GRGIĆ GRGA I... TELEVIZIJA

Ako želite opaliti poneki komentar,ako ste prošli slična iskustva,ako vam ne vjeruju u vaše tajne,ako želite da se međusobno izjadamo,evo moje adrese pa da podivanimo na moderan (računarski) način.Ne bude li dovoljno vaših glasova,ne ispričate li mi svoje misteriozne tajne,ne uvjerite li me da nastavim kompletirati ovu web stranicu,isključit ću se s mreže prije nego se priključim...

Molim bilo kakav KOMENTAR...ili se vratite na POČETNU STRANICU.