O NAMA APARTMAN 1

APARTMAN 2

CJENIK AP1 CJENIK AP2 FOTO ALBUM E-MAIL HOME

Dobro došli na stranice apartmana "Novosel", Malinska, Krk, Hrvatska!
Malinska je smještena u šumovitom zaljevu zapadne obale otoka Krka. Oduvijek je mamila brojne turiste i posjetitelje svojim prirodnim ljepotama, brojnim plažama, zelenilom i blagom klimom s više od 2.200 sunčanih sati na godinu! Ugodna za odmor tijekom cijele godine, Malinska je zahvaljujući blagoj klimi još na prijelazu 19. u 20. stoljeće proglašena idealnim mjestom za zdravstveni turizam.
Za one koji više vole noćni život, Malinska nudi terase sa živom glazbom, kao i veliki disko klub smješten na ulazu u Malinsku.
Napravite li koji izlet otokom Krkom, otkrit ćete bogatu kulturnu tradiciju grada Krka, na daleko poznatu plažu Baške, ili na daleko poznati proizvod Vrbnika - čuvenu Vrbničku žlahtinu, ili ljekovito blato Klimna, ili čuvenu spilju Biserujku ...

 
Apartmani "Novosel" nalaze se u obiteljskoj kući na južnom dijelu Malinske na kraju "slijepe" ulici bez prometa. Ponuda apartmana sastoji se od 2 apartmana na 1. katu, a svaki apartman ima prostranu terasu i funkcionalno su opremljeni za ugodan boravak. Isto tako imaju TV sa satelitskim programom, a na dvorištu postoji zidani roštilj koji Vam stoji na raspolaganju.
Udaljenost od mora, tj. od prve plaže sa tuševima, je oko 350 m. U blizini ove novouređene terasaste plaže, nalazi se i nekoliko plaža sa sitnim šljunkom pogodnih za igru i  najmanje djece ( fotografije pogledajte OVDJE )
Malinska je izuzetno bogata raznim uvalama i plažama koje možete otkriti šetnjom uređenim šetalištem uz more. Ukoliko volite šetati uz šum mora u Malinskoj ste došli na svoje - šetalište uz more je dugačko nekoliko kilometara!

 

    Apartmani "Novosel" Malinska   tel:+385-51-850-473;   GSM: +385-98-9232-433; +385-98-9285-554;
                                                   e-mail: novosel.pavel@gmail.com