O NAMA APARTMAN 1

APARTMAN 2

CJENIK AP1 CJENIK AP2 FOTO ALBUM E-MAIL HOME

Ukoliko pretpostavimo da Vam neće biti teško pronaći Hrvatsku i da ćete uz malo truda stići u blizinu Rijeke, onda ste stvarno vrlo blizu Malinske. Otok Krk, na čijem se zapadnom dijelu smjestila Malinska, nalazi se u Kvarnerskom zaljevu u neposrednoj blizini Rijeke. Kako je Krk povezan mostom sa kopnom, a Malinska se nalazi nekakvih 15-tak kilometara od mosta, to znači da ćete za 15-tak minuta vožnje od mosta biti pred ulazom u Malinsku. Na tom putu prolazite kraj aerodroma, tako da je i to jedna mogućnost kako stići u Malinsku.
Naravno, možete i brodom - preko mora.
Pretpostavimo da ste ipak izabrali automobil kao svoje prijevozno sredstvo i da ste na ulazu u Malinsku. Pokušat ćemo Vam što jednostavnije objasniti kako nas pronaći.

 

ž

Kod mjesta Svet Vid, skrenete desno za Malinsku. Petstotinjak metara vozite bez skretanja, a kod ploče sa oznakom mjesta "Malinska" skrenete lijevo. Ne idete prema ravno prema centru Malinske, jer bi to bio dulji i teži put. Nakon skretanja vozite oko 1,4 kilometar do kružnog toka na kojem produžite ravno. Nakon dvjestotinjak metara cesta skreće za Krk, a Vi nastavite ravno prema Poratu i Vantačićima. Na drugom skretanju, nakon otprilike 200-tinjak mertara (kod trgovine mješovitom robom i prodaje plina ) skrećete desno u Riječku ulicu i druga ulica desno - dokraja! Adresa je Odvojak Riječke ulice 11.
U GPS navigaciju upišite Riječku ulicu!

   Apartmani "Novosel" Malinska   tel:+385-51-850-473;   GSM: +385-98-9232-433; +385-98-9285-554;
                                                  e-mail: novosel.pavel@gmail.com